Kracht & Koffie

Steeds vaker krijg ik de vraag om mijn kennis en ervaring over het leven en ondernemen met een beperking te delen. Dit vind ik natuurlijk super leuk! Ik drink dan ook graag een kopje koffie met je om kennis te maken, gezellig te kletsen en jou in je kracht te zetten.

Waar we het over gaan hebben? Dat is helemaal aan jou:)  Gedurende een uur beantwoord ik graag al je vragen en vertel je hoe ik omga met mijn beperkingen in het dagelijks leven en het hebben van een eigen onderneming.

Wat zijn de kosten? Een Kracht & Koffie afspraak kost je slechts een kopje koffie, of twee 😉

Op dit moment vinden alle kracht en koffie afspraken online plaats i.v.m. Corona. Dit gebeurt in een afgesloten ruimte in Whereby.

✫ Aanbevelingen ✫

Rebecca is een super lieve, en helpvolle meid, ze geeft altijd goed advies en ze is echt een vriendin geworden. Ik kan altijd wel iets van haar leren over van alles, ze is super positief en ik ben blij dat ze in mijn leven is.❤️ – Caya Lieve 

Wauw, wat een top idee, doorzetten! Want lekker met koffie bij praten lijkt mij heel erg fijn! Rebecca is echt een aanrader aan iedereen, zij doet het ontzettend goed – Mariëlle VermeulenGevoel bij TOS.

Interesse in een Kracht & Koffie sessie?
Maak online een afspraak en we spreken elkaar snel!

Heb je een vraag? Stuur mij dan even een mailtje.