Header-Rebecca-ter-Mors

E-book: Een investeringsplan voor de toekomst

 

Op weg naar een leven op je eigen voorwaarden en financiële onafhankelijkheid

 

 

Rebecca-ter-Mors

 

 

 

 

 

Wil jij doen wat je leuk vindt, een leven op je eigen voorwaarden en financiële onafhankelijkheid creëren? Weet je niet waar je moet beginnen? Twijfel je of dit wel haalbaar is voor jou, door bijvoorbeeld een uitkering? Wil jij er later warm bij zitten en nu ook genieten, maar weet je niet goed hoe je dit realiseert? Dan is dit e-book iets voor jou! 

Ik neem je mee op mijn reis naar een rijk en financieel onafhankelijk leven. Van hoe ik als 11-jarige de diagnose kanker kreeg en mijn toekomst in één keer zag veranderen, naar 40% afgekeurd worden, een Wajong uitkering, studeren tot een eigen bedrijf. Want ik had één doel, financiële onafhankelijkheid en een leven op mijn eigen voorwaarden. Per onderdeel deel ik tips en tricks hoe jij een leven op jouw voorwaarden kunt creëren zodat je na het lezen van dit e-book een persoonlijk investeringsplan hebt om stap voor stap jouw investeringsdoel te realiseren.

voor € 14,95 incl. 9% BTW.

Rijk leven

Als 11-jarige kreeg ik kanker, waardoor ik snel heb leren genieten van ieder moment en van de kleine dingen in het leven. Ik ga mijn dromen achterna en doe alleen de dingen die ik écht leuk vind. Het leven te kort is om dingen te doen waar je niet gelukkig van wordt.

Daarom werk ik sinds mijn 17e aan een rijk en financieel onafhankelijk leven. Ondanks dat mijn artsen en het UWV zeiden dat ik het niet zou kunnen, ben ik ervoor gegaan. Ik leef dan wel met de late effecten van kanker, chronische vermoeidheid, concentratie en geheugen problemen, een evenwichtsstoornis, een tremor in mijn rechterhand en niet aangeboren hersenletsel, maar dat betekent niet dat ik geen dromen en doelen heb. Misschien kan ik iets niet volgens het boekje, maar wel via mijn eigen weg, op mijn eigen tempo en vanuit mijn eigen kracht. Hoe ik dat doe?

“Het leven is te kort om dingen te doen waar je niet gelukkig van wordt.”

In het e-book ‘Een investeringsplan voor de toekomst’ neem ik jou in vier stappen; een leven op je eigen voorwaarden, een investeringsdoel, inzicht in je financiën en een investeringsplan voor de toekomst, mee op mijn reis naar een rijk en financieel onafhankelijk leven en leer ik jou hoe jij dit ook kunt bereiken.

Per onderdeel deel ik mijn ervaringen en wat mij hielp op weg naar een leven dat voor mij fijn is. Ik deel tips en tricks en help je via concrete opdrachten bij het maken van een plan dat past bij jouw dromen en doelen. Waarmee je toewerkt naar een leven op je eigen voorwaarden en jouw investeringsdoel.

Na het lezen van dit e-book:

  • Weet je hoe een leven op jouw voorwaarden eruit ziet.
  • Weet je wat jouw investeringsdoel is.
  • Heb je inzicht in jouw financiën en weet je wat je per maand overhoudt.
  • En heb je een ingevuld investeringsplan om mee aan de slag te gaan.

Ben jij klaar om te investeren in jouw dromen en doelen? Om voor jezelf te kiezen en een te leven creëren op jouw voorwaarden? Let’s go! Samen gaan we aan de slag met jouw investeringsplan voor de toekomst. Op naar een rijk en financieel onafhankelijk leven!

 

Reviews

“Een leuk geschreven boek, met persoonlijke verhalen en tips waar ik veel aan ga hebben. Het energieboekje bijvoorbeeld, zodat ik niet onopgemerkt over mijn eigen grenzen heen ga. En de tips over de belasting en de toeslagen, geven structuur en duidelijkheid.
Samenvattend een leuk en leerzaam boek, zeker een aanrader!”
– Chloë van Dijk

 

“Dat Rebecca een inspirerende vrouw is dat is een feit. Ze blijft mensen verassen. Haar nieuwe ebook geeft tips hoe je een financieel onafhankelijk leven kunt leiden als ZZP’er met een beperking. Maar niet alleen deze groep kan hier wat van leren, hier heeft iedereen wel iets aan vind ik. Rebecca weet dit mooi te onderbouwen met haar verhaal en toekomstdromen. Een mooi ebook waar ik nog vaker op terug wil komen in mijn prive situatie, er zitten een hoop tips en hulpmiddelen in waar ik maar ook andere wat aan kunnen hebben.”
Dennis van Elten

voor € 14,95 incl. 9% BTW.

Hoe het werkt

Bestel het e-book door op de knop hierboven te drukken, je gegevens achter te laten en te betalen. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met de bevestiging van je aankoop én binnen 24 uur ontvang je een bedank mail met de dowloadlink naar jouw e-book.

Je abonneert je hiermee automatisch op mijn nieuwsbrief. Geen spam, beloofd!

* Omdat het e-book een digitaal product is zijn alle aankopen definitief. Annuleren en/of retourneren is niet mogelijk.

* Het is niet toegestaan de inhoud van het e-book  te kopiëren of delen. Deze is auteursrechtelijk beschermd en alleen voor persoonlijk gebruik. 

Preview

cover-e-book-een-investeringsplan-voor-de-toekomst

 

 

e-book een investeringsplan voor de toekomst

 

 

e-book Een investeringsplan voor de toekomst