Levenscoach

 

 

Vind je Kracht

Ik help jonge mensen met een beperking hun eigen kracht te vinden en hun dromen waar te maken. Dit doe ik door het delen van mijn eigen kennis en ervaringen als zelfstandig ondernemer met een beperking. Al 16 jaar leef ik met de gevolgen van kanker en sinds vijf jaar ben ik zelfstandig ondernemer. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan op alle verschillende gebieden deel ik graag met anderen om hen te helpen hun eigen kracht te vinden en hen te motiveren hun dromen achterna te gaan.

Traject

In het eerste (telefonisch) gesprek maken we kennis en gaan we opzoek naar jou eigen kracht en het doel of de doelen die jij wilt bereiken. Daarna maken we een plan van aanpak en kijken we wat jij nodig hebt kwa coaching en of ondersteuning. 

Dit kan een langer traject zijn of bij één coachingssessie blijven. Dit is per persoon heel erg verschillend en zal afhangen van je doel(en).  Zo kan het zijn dat je opzoek bent naar iemand die jou motiveert om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld door wekelijks kort contact. Of je zoekt juist een sparringspartner die met je meedenkt in en bepaalde situatie of meekijkt bij het opzetten van je bedrijf of het vormgeven van een cursus of lesmateriaal. 

We kijken samen wat jij nodig hebt en welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte aanvragen? Stuur dan een mailtje naar info@rebeccatermors.com en we maken snel een afspraak.